Home Bedrijf Diensten Referenties Contact

 

Disclaimer

 

www.schilder-totaal.nl

Copyright © 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

K.v.K nr. 01106412

BTW nr. NL109590971B01

Postbank 2928884

 

Diensten

 

Om de levensduur van uw schilderwerk te verlengen heeft

SCHILDER-TOTAAL de volgende werkzaamheden opgenomen in zijn dienstenpakket. Klik voor meer informatie op de specifieke werkzaamheden.

 

Schilderwerk         Behangwerk         Glaszetten         Kluswerk

 

Door het houtwerk jaarlijks schoon te maken, blijft het schilderwerk zijn glans en bescherming langer behouden. Tijdens het schoonmaken kan SCHILDER-TOTAAL gelijk een inspectie uitvoeren op het schilderwerk. Worden eventuele minpunten geconstateerd, dan kan dit gelijk verholpen worden. De schade van het schilderwerk blijft beperkt en u bespaart onnodige extra onkosten.

 

Met vaste hand, professionele inzicht en jaren werkervaring zullen de werkzaamheden naar wens worden uitgevoerd. Gebruik van moderne materialen, goede persoonlijke beschermingen en gereedschap is het halve werk. Uiteraard zal de nazorg en service indien nodig uitgevoerd worden.

 

De diensten die SCHILDER-TOTAAL u biedt, zijn zeer uiteenlopend, maar heeft alles te maken met de uitstraling van uw onroerend goed. Door persoonlijk contact en gericht advies is mijn doel om kwaliteit en goede service te leveren.

 

Schilderwerk Behangwerk Glaszetten Kluswerk